Sweet tea

Wij gaan helaas stoppen met de Sweet tea. Er staan nog enkele data open, die waren al geboekt, alleen voor groepen vanaf 6 personen willen wij in overleg nog een sweet tea organiseren.

Boekt u de Sweet Tea dan beginnen we met een uitleg over onze alpaca's. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen over alpaca's aan de begeleider van de groep. Daarna krijgt u een beetje voer en leggen wij uit hoe u het beste met de alpaca om kan gaan. Alpaca's zijn van oorsprong geen knuffeldieren, maar op onze boerderij zitten er een paar uitzonderingen bij, die wel geknuffeld kunnen worden. De dieren zullen u zelf benaderen en sommige kunnen dan ook geaaid worden. Daarnaast is er voldoende tijd om met de alpaca op de foto te gaan.

Na deze indrukken wordt er binnen in de boerderij of buiten op het terras een heerlijke Sweet Tea geserveerd. U heeft bij de Sweet Tea de keuze uit thee of koffie inclusief heerlijke zoete lekkernijen met o.a Friese streekproducten.  
In de maanden juli en augustus serveren wij geen Sweet Tea's.

De stal is voor een gedeelte open, wij adviseren warme kleding op koude dagen, omdat Alpaca World Friesland ligt aan het IJsselmeer. 
 

 

 

Onder begeleiding naar de alpaca's
Onbeperkt thee
Overheerlijke zoete lekkernijen op de schaal

Sweet Tea

Kosten Sweet Tea 27,00 euro p.p.  

De Sweet Tea  is vanaf 6 personen op afspraak in overleg.

06 19321068 voor reserveren.

 

Sweet Tea

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Kies per onderdeel het aantal personen:

Annuleren

• Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit kunt u kosteloos de reservering verplaatsen of de volledige kosten retour.
• Bij annulering 24 uur tot 2 weken voor de activiteit krijgt u 50% van de kosten retour.
• Bij annulering binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.
• Wij behouden het recht om bij een gemaakte boeking binnen 24 uur te annuleren.
• Wordt er van onze zijde geannuleerd vanwege overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher om een nieuwe boeking te maken.