Sweet tea

 Boekt u de Sweet Tea dan beginnen we met een uitleg over onze alpaca's. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen over de alpaca's en deze worden dan aan u voorgesteld. Daarna krijgt u een bekertje voer en leggen wij uit hoe u met de alpaca omgaat. De alpaca's zijn geen knuffeldieren maar zijn wel erg nieuwsgierig. Ze zullen u zelf benaderen en sommige kunnen ook geaaid worden. Daarnaast is er voldoende tijd om met de alpaca op de foto te gaan.

Na deze indrukken wordt er binnen in de boerderij of buiten op het terras een heerlijke Sweet Tea geserveerd. U heeft bij de Sweet Tea de keuze uit thee of koffie inclusief heerlijke zoete lekkernijen met o.a Friese streekproducten.  
In de maanden juli en aug serveren wij geen Sweet Tea's.

In corona tijd staan de tafels op 1,5 meter uit elkaar.

De stal is voor een gedeelte open, wij adviseren warme kleding op koude dagen. Alpaca World Friesland ligt aan het IJsselmeer. 
 

 

 

Onder begeleiding naar de alpaca's
Onbeperkt thee
Overheerlijke zoete lekkernijen op de schaal

Sweet Tea

Kosten Sweet Tea 25,00 euro p.p. 

Sweet Tea

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Kies per onderdeel het aantal personen:

Annuleren

• Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit kunt u kosteloos de reservering verplaatsen of de volledige kosten retour.
• Bij annulering 24 uur tot 2 weken voor de activiteit krijgt u 50% van de kosten retour.
• Bij annulering binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.
• Wij behouden het recht om bij een gemaakte boeking binnen 24 uur te annuleren.
• Wordt er van onze zijde geannuleerd vanwege overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher om een nieuwe boeking te maken.