Alpacawandeling

Bij Alpaca World Friesland is het mogelijk om, onder begeleiding, met alpaca's te wandelen. Bij binnenkomst gaan we na een korte uitleg naar de alpaca's waar ze aan u worden voorgesteld. Per 2 personen gaat er 1 alpaca mee, zodat deze 2 personen afwisselend de alpaca begeleiden. Honden worden niet toegelaten.

Wij gaan dan heerlijk rustig wandelen in het weiland achter de boerderij. Uiteraard kunt u al u vragen onderweg stellen over de alpaca's en is er veel gelegenheid om mooie foto's te maken. Alpaca World Friesland ligt aan het IJsselmeer, in een natuurgebied met veel vogels. Het weiland kan nat zijn, daarom adviseren wij stevige schoenen/laarzen en geen open sandalen of slippers.

Alpaca's zijn vriendelijke, nieuwsgierige dieren die zelden spugen, zeker wanneer er voldoende afstand van elkaar wordt gehouden. Deelname aan de wandeling is echter te allen tijden voor eigen risico.

Na afloop brengen we de alpaca's weer naar de stal en wacht er binnen een heerlijke kop koffie/thee/limonade op u. 

Kosten

De kosten van een alpacawandeling , duur ca 1,5 uur inclusief koffie/thee en wat lekkers zijn 22,50 euro p.p. We wandelen ongeveer 1 uur. Kinderen van 8 t/m 12 jaar moeten worden vergezeld door een betalende volwassene omdat alpaca's soms ergens van kunnen schrikken en dan plotseling aan het halstertouw kunnen trekken. De wandeling is niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar.

Alpacawandelingen zijn alleen op afspraak en er wordt gewandeld vanaf 4 personen.  

In overleg is het mogelijk om een prive wandeling te boeken. Voor 2 personen zijn de kosten dan 40,- euro p.p.

3 personen 30,- euro per persoon. Boeken kan alleen telefonisch of aanvragen via het contact formulier.

Bij mooi weer buiten

Annuleren

• Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit kunt u kosteloos de reservering verplaatsen of de volledige kosten retour.
• Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijgt u 50% van de kosten retour.
• Bij annulering binnen 1 week zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.
• Wij behouden het recht om bij een gemaakte boeking binnen 24 uur te annuleren.
• Wordt er van onze zijde geannuleerd vanwege overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher om een nieuwe boeking te maken.