Alpacawandeling

De volgende data gaan wij weer wandelen, u kan reserveren door te bellen met 06 1932 1068 voor deelname. Wandelingen vanaf 4 p. Zo 26 feb 10.00 ( 6 plaatsen vrij ) Woe 1 maart 09.45 uur ( 6 plaatsen vrij) Zondag 9 april 09.45 ( 8 plaatsen vrij ) Mocht u een eigen groep hebben vanaf 4 p data in overleg Kosten 24.00 p.p

 

 

Wij gaan vanaf 01 - 10 - 2022 weer wandelen. Heeft u zelf een datum dat u graag wilt wandelen neem dan telefonisch kontakt met ons op : 06 1932 1068

 Bent u met 2 personen dan kan u bellen voor een datum, proberen wij er meer mensen bij te krijgen voor die dag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Alpaca World Friesland is het mogelijk om, onder begeleiding, met alpaca's te wandelen. Bij binnenkomst gaan we na een korte uitleg naar de alpaca's waar ze aan u worden voorgesteld. Per 2 personen gaat er 1 alpaca mee, zodat deze 2 personen afwisselend de alpaca begeleiden. Honden worden niet toegelaten.

Wij gaan meestal heerlijk wandelen naar het strand waar de alpaca,s een lekker bad nemen in het IJsselmeer. Bij heel veel drukte op het strand gaan we ons eigen land in waar we een klein privestrandje hebben, ook daar kunnen ze het water in.  Het is aan te raden om laarzen aan te doen, wij gaan namelijk ook het water in. Uiteraard kunt u al u vragen onderweg stellen over de alpaca's en is er veel gelegenheid om mooie foto's te maken. Alpaca World Friesland ligt aan het IJsselmeer, in een natuurgebied met veel vogels. Na de wandeling gaan we nog even voeren en aaien met de andere alpaca's

Alpaca's zijn vriendelijke, nieuwsgierige dieren die zelden spugen, zeker wanneer er voldoende afstand van elkaar wordt gehouden. Deelname aan de wandeling is echter te allen tijden voor eigen risico.

Na afloop brengen we de alpaca's weer naar de stal en wacht er binnen een heerlijke kop koffie/thee/limonade op u. 

Kosten

De kosten van een alpacawandeling , duur ca 1,5  à 2 uur inclusief koffie/thee en wat lekkers zijn 24,00 euro p.p. We wandelen ongeveer 1 uur. Kinderen van 8 t/m 12 jaar moeten worden vergezeld door een betalende volwassene omdat alpaca's soms ergens van kunnen schrikken en dan plotseling aan het halstertouw kunnen trekken. De wandeling is niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Vanaf 12 jaar mag men in overleg met de alpaca wandelen, mits we het eigen weiland ingaan, dan mag men vanaf 8 jaar vasthouden. Kinderen betalen ook de volle prijs.

Alpacawandelingen zijn alleen op afspraak en er wordt gewandeld vanaf 4 personen.  U kunt u opgeven voor een datum naar keuze in overleg. Bent u met 2 p dan proberen wij er min 2 p bij te krijgen. Lukt dat niet dan gaat de wandeling niet door.

 

Bij mooi weer buiten

Annuleren

• Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit kunt u kosteloos de reservering verplaatsen of de volledige kosten retour.
• Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijgt u 50% van de kosten retour.
• Bij annulering binnen 1 week zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.
• Wij behouden het recht om bij een gemaakte boeking binnen 24 uur te annuleren.
• Wordt er van onze zijde geannuleerd vanwege overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher om een nieuwe boeking te maken.