Alpacawandeling

Wandelingen vanaf 4 personen dat het doorgaat. Boekt u voor 2 p en er komt geen boeking bij dan zijn wij helaas genoodzaakt om de boeking te annuleren. In dat geval krijgt u geld terug of u mag hem verzetten naar een andere datum. 15 min voor aanvang wandeling aanwezig zijn, zodat we op tijd kunnen vertrekken. Mocht u een eigen groep hebben vanaf 4 p data in overleg Kosten 25,00 p.p

 

 

Wij gaan vanaf 01 - 10 - 2022 weer wandelen. Heeft u zelf een datum dat u graag wilt wandelen neem dan telefonisch kontakt met ons op : 06 1932 1068

Bij Alpaca World Friesland is het mogelijk om, onder begeleiding, met alpaca's te wandelen. Bij binnenkomst gaan we na een korte uitleg naar de alpaca's waar ze aan u worden voorgesteld. Per 2 personen gaat er 1 alpaca mee, zodat deze 2 personen afwisselend de alpaca begeleiden. Honden worden niet toegelaten.

Wij gaan meestal heerlijk wandelen naar het strand waar de alpaca,s een lekker bad nemen in het IJsselmeer. Bij heel veel drukte op het strand gaan we ons eigen land in waar we een klein privestrandje hebben, ook daar kunnen ze het water in.  Het is aan te raden om laarzen aan te doen, wij gaan namelijk ook het water in. Uiteraard kunt u al u vragen onderweg stellen over de alpaca's en is er veel gelegenheid om mooie foto's te maken. Alpaca World Friesland ligt aan het IJsselmeer, in een natuurgebied met veel vogels. Na de wandeling gaan we nog even voeren en aaien met de andere alpaca's

Alpaca's zijn vriendelijke, nieuwsgierige dieren die zelden spugen, zeker wanneer er voldoende afstand van elkaar wordt gehouden. Deelname aan de wandeling is echter te allen tijden voor eigen risico.

Na afloop brengen we de alpaca's weer naar de stal en wacht er binnen een heerlijke kop koffie/thee/limonade op u. 

Kosten

De kosten van een alpacawandeling , duur ca 1,5  à 2 uur inclusief koffie/thee en wat lekkers zijn 25,00 euro p.p. We wandelen ongeveer 1 uur. De wandeling is niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Vanaf 8 jaar mag men in overleg met de alpaca wandelen, mits we het eigen weiland ingaan, dan mag men vanaf 8 jaar vasthouden. Er wordt gewandeld vanaf 4 personen. 

 

Bij mooi weer buiten

Alpacawandeling

Kosten 25,00 p.p

Alpacawandeling

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Kies per onderdeel het aantal personen:

Annuleren

• Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit kunt u kosteloos de reservering verplaatsen of de volledige kosten retour.
• Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijgt u 50% van de kosten retour.
• Bij annulering binnen 1 week zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.
• Wij behouden het recht om bij een gemaakte boeking binnen 24 uur te annuleren.
• Wordt er van onze zijde geannuleerd vanwege overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher om een nieuwe boeking te maken.