Meet & Greet

Boekt u de Meet & Greet dan beginnen we met een uitleg over onze alpaca's. Wij hebben ongeveer 16 alpaca's rondlopen. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen over de alpaca's en deze worden dan aan u voorgesteld. Daarna krijgt u een bekertje voer en leggen wij uit hoe u met de alpaca omgaat. De alpaca's zijn van nature geen knuffeldieren maar zijn wel erg nieuwsgierig. Ze zullen u zelf benaderen en sommige kunnen ook geaaid worden. Daarnaast is er voldoende tijd om met de alpaca op de foto te gaan. Onze alpaca's kunnen soms wel geknuffeld worden, als men heel rustig is laten ze dat wel toe.

De gehele Meet & Greet duurt 45 min.

De Meet & Greet Deluxe is 1 uur en 15 min icl. 1 koffie/thee/limonade en een schaal met heerlijke mini donuts, bonbons en andere lekkernijen.

Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis onder begeleiding van minimaal 1 betalende volwassene. Slippers en open schoenen worden bij de alpaca's zeer afgeraden. Kinderen vanaf 12 jaar mogen zonder begeleiding naar binnen.

Kosten: Meet & Greet 10,00 euro p.p. inclusief 1 een bekertje voer voor de alpaca's

Kosten Meet & Greet Deluxe 16,00 p.p.  hapjes en drankjes vanaf 3 jaar 

Met slecht weer in de stal
Kinderen onder 3 jaar zijn gratis
Iedereen een eigen bekertje

Meet & Greet

Kosten 10,00 euro p.p inclusief een bekertje 

Meet & Greet Deluxe 16,00 euro p.p inclusief 1 koffie/thee/limonade + lekkernijen ( tijdslot geeft alleen de tijd aan tussen de alpaca's, na de tijd heeft u voldoende tijd voor de koffie/thee met lekkers)

                                    Max 15 p. Per tijdslot

 

 

 

Meet & Greet

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Kies per onderdeel het aantal personen:

Annuleren

• Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit kunt u kosteloos de reservering verplaatsen of de volledige kosten retour.
• Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijgt u 50% van de kosten retour.
• Bij annulering binnen 1 week zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.
• Wij behouden het recht om bij een gemaakte boeking binnen 24 uur te annuleren.
• Wordt er van onze zijde geannuleerd vanwege overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher om een nieuwe boeking te maken.