Meet & Greet

Boekt u de Meet & Greet (onder aan de pagina staat de boekingskalender) dan beginnen we met een uitleg over onze alpaca's. Wij hebben ongeveer 22 alpaca's rondlopen. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen over de alpaca's en deze worden dan aan u voorgesteld. Daarna krijgt u een beetje voer en leggen wij uit hoe u met de alpaca omgaat. De alpaca's zijn van nature geen knuffeldieren maar zijn wel erg nieuwsgierig. Ze zullen u zelf benaderen en de meesten kunnen ook geaaid worden. Daarnaast is er voldoende tijd om met de alpaca op de foto te gaan. Onze alpaca's kunnen soms wel geknuffeld worden, als men heel rustig is laten ze dat wel toe. Er zijn er zelfs een paar bij die een kusje geven.

De gehele Meet & Greet duurt 45 min.

De Meet & Greet Deluxe is 1 uur en 15 min icl. 1 koffie/thee/limonade en een schaal met heerlijke mini donuts, bonbons en andere lekkernijen.

Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis onder begeleiding van minimaal 1 betalende volwassene. Slippers en open schoenen worden bij de alpaca's zeer afgeraden. Kinderen vanaf 12 jaar mogen zonder begeleiding bij de alpaca's de Meet en Greet doen. Komt u met kinderen onder de 3 jaar graag even laten weten via ons contactformulier of per telefoon met hoeveel kinderen er onder de 3 jaar meekomen I.v.m. Aantal beschikbare plaatsen.

Kosten: Meet & Greet 10,00 euro p.p. inclusief een handje voer voor de alpaca's

Kosten Meet & Greet Deluxe 16,00 p.p.  ( kinderen onder de 3 jaar eten met de ouders/begeleiding mee)

Met slecht weer in de overdekte stal
Kinderen t/m 2 jaar gratis
inclusief alpacakusjes

Meet & Greet

 

Kosten 10,00 euro p.p inclusief voer voor de alpaca's

Meet & Greet Deluxe 16,00 euro p.p inclusief 1 koffie/thee/limonade + lekkernijen ( tijdslot geeft alleen de tijd aan tussen de alpaca's, na de tijd heeft u voldoende tijd voor de koffie/thee met lekkers)

Let op, u heeft gereserveerd na de knop boeken en betalen, niet betaald is niet gereserveerd.

U kunt tot 15 uur voor aanvang een tijdslot reserveren online.

Graag op de dag zelf ( last minute) alleen telefonische reserveringen.

                                    Max 15 p. Per tijdslot 

 

 

 

 

 

Meet & Greet

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Kies per onderdeel het aantal personen:

Annuleren

• Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit kunt u kosteloos de reservering verplaatsen of de volledige kosten retour.
• Bij annulering 24 uur tot 2 weken voor de activiteit krijgt u 50% van de kosten retour.
• Bij annulering binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.
• Wij behouden het recht om bij een gemaakte boeking binnen 24 uur te annuleren.
• Wordt er van onze zijde geannuleerd vanwege overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher om een nieuwe boeking te maken.