Sweet tea

Boekt u de Sweet Tea / Sweet Tea Deluxe/ Hapjesplank dan beginnen we met een uitleg over onze alpaca's. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen over de alpaca's en deze worden dan aan u voorgesteld. Daarna krijgt u een bekertje voer en leggen wij uit hoe u met de alpaca omgaat. De alpaca's zijn geen knuffeldieren maar zijn wel erg nieuwsgierig. Ze zullen u zelf benaderen en sommige kunnen ook geaaid worden. Daarnaast is er voldoende tijd om met de alpaca op de foto te gaan.

Na deze indrukken wordt er binnen in de boerderij of buiten op het terras een heerlijke Sweet Tea/Sweet Tea Deluxe of Hapjesplank geserveerd. U heeft bij de Sweet Tea de keuze uit 1 thee of koffie inclusief heerlijke zoete lekkernijen met o.a Friese streekproducten. De Sweet Tea Deluxe heeft een uitgebreider assortiment met onbeperkt koffie of thee.  Bij de Hapjesplank zitten hartige lekkernijen met o.a Friese streekproducten en 1 koffie/thee/fris.

In corona tijd staan de tafels op 1,5 meter uit elkaar.

De stal is voor een gedeelte open, wij adviseren warme kleding op koude dagen. Alpaca World Friesland ligt aan het IJsselmeer. 

 

Onder begeleiding naar de alpaca's
Onbeperkt thee
Overheerlijke zoete lekkernijen op de schaal

Sweet Tea & Deluxe

Kosten Sweet Tea 22,50 euro p.p. 

Kosten Sweet Tea Deluxe euro 30,00 p.p. 

Kosten Hapjesplank 19,50 euro p.p.

Sweet Tea & Deluxe & Hapjesplank

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Kies per onderdeel het aantal personen:

Annuleren

• Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit kunt u kosteloos de reservering verplaatsen of de volledige kosten retour.
• Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijgt u 50% van de kosten retour.
• Bij annulering binnen 1 week zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.
• Wij behouden het recht om bij een gemaakte boeking binnen 24 uur te annuleren.
• Wordt er van onze zijde geannuleerd vanwege overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher om een nieuwe boeking te maken.