Workshops Alpaca World Friesland

 

 

 

Vanaf 3 nov 2022 t/m 31 maart 2023 gaan wij weer gezellige workshops houden.

Zie onder aan de pagina de verschillende data. Heeft u zelf een groep vanaf 4 p kan het ook in overleg op een andere dag.

We gaan van onze eigen alpacawol een mooie krans maken of een mooie tak voor de kerstdagen en voor de paasdagen gaan we geheel in de paassfeer.

Je kan ook gaan voor het armbreien ( op de tafel zodat we je arm niet te zwaar belasten ), je maakt je eigen woonkussen in de kleur naar keuze. Deze is van Merinowol, omdat alpacawol daar niet geschikt voor is gebruiken we deze prachtige Merinowol in diverse kleuren.

De workshop tafelkrans maken duurt 2 en een half uur.  Je krijgt bij de workshop een lekker bakje koffie of thee met wat lekkers erbij. Kosten tafelkrans maken incl materiaal is 35,00 euro.

De workshop kerst tak/krans maken is 42,00 en duurt ongeveer 3 uur, incl. Koffie of thee met wat lekkers erbij.

De workshop woonkussen armbreien duurt 3 uur en is incl koffie/thee en wat lekkers erbij. Kosten workshop armbreien is 95,00  per persoon incl materiaal.

Alle workshops beginnen we met een meet en feed bij de alpaca's.

 

 

Benodigde informatie voor deelname

U kunt parkeren voor de boerderij. 

Workshops ; Minimale deelname is 4 personen. Wij zetten regelmatig hieronder de data waar u op kan reageren dmv het kontakt formulier in te vullen of even te bellen voor een afspraak.

Reacties via FB of Instagram worden niet altijd gelezen.

 

Datum workshop alpacawol tafelkrans en kerststak/krans 

8 nov

15 nov 

30 nov

14 dec

Graag 0619 321 068 bellen voor een afspraak. Tijd in overleg.