Picknicken

Boekt u de Picknick (onder aan de pagina staat de boekingskalender) dan beginnen we met uitleg over onze alpaca's. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen over de alpaca's. Daarna lopen we met een goedgevulde picknickmand met o.a. vers fruit, 3 verschillende soorten broodjes, drankjes, en nog wat lekkers en een picknick kleed naar de weide waar de alpaca's aan u worden voorgesteld. Daar kunt u plaats nemen tussen de grazende alpaca's en genieten van de heerlijke picknick.

Dit is een activiteit die heel erg leuk is voor alle leeftijden. Houd u er wel rekening mee dat wij aan het IJsselmeer zitten en er een frisse wind kan waaien.

Na afloop brengt u de picknickmand weer terug en bent u van harte welkom in onze winkel waar mooie en leuke alpaca gifts te vinden zijn.

Kinderen t/m 2 jaar onder begeleiding van 1 betalende volwassene mogen zonder betaling mee. De kinderen eten met de picknick van de volwassenen mee. 
‚ÄčBij slecht weer is alles overdekt mogelijk. 

Kosten 23,50 euro p.p. 

 

 

 

 

 

weide geheel omheind
Nieuwsgierige alpaca's
inclusief Alpaca's voeren
heerlijke broodjes

Picknick

Kosten 23,50 euro p.p.

( alles invullen en aanklikken, ook het tijdslot, boeken en betalen, dan pas is er gereserveerd)

Picknick

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

Kies per onderdeel het aantal personen:

Annuleren

• Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit kunt u kosteloos de reservering verplaatsen of de volledige kosten retour.
• Bij annulering 24 uur tot 2 weken voor de activiteit krijgt u 50% van de kosten retour.
• Bij annulering binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.
• Wij behouden het recht om bij een gemaakte boeking binnen 24 uur te annuleren.
• Wordt er van onze zijde geannuleerd vanwege overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher om een nieuwe boeking te maken.